PROGRAM 2019

Söndagen den 1 september kl 16.00 Konsert med THE WENNGARNS  i Mariakyrkan, Sigtuna stad. Entré 120 kr. Förköp Destination Sigtuna, Märsta bibliotek. Konserten är ett inslag i Sigtuna Möte.
Arr.: Sigtuna Kulturförening, Kultur och Fritid, Sigtuna Församling, Destination Sigtuna, ABF

HÖSTSALONG 2019 lör 5 - lör 19 okt.

Söndagen den 29 sept. kl 16.00 på Kulturum, Vikingevägen 2, Märsta Konsert med S:t Eriks Symfoniorkester och solister under ledning av Wille Sundling. Entré 120 kr, gratis för barn och ungdom -18 år.  Förköp Destination Sigtuna och Märsta bibliotek.
Arr.: Sigtuna Kulturförening, Kultur och Fritid, ABF

Tors 17 okt kl. 19 författarbesök av Lasse Berg, Sigtuna bibliotek, Runstigen 1 i Sigtuna.
Gratis biljetter finns att hämta ut i förväg på biblioteket, då det är begränsat med platser. (Max 50 personer)

Fredagen den 1 nov Sopplunch med trubaduren Manfred Stüber, Uppsala kl 12.00 i Kulturlänken, Märsta bibliotek. Fri entré.
Arr.: Sigtuna Kulturförening, Kultur och Fritid

Lördagen den 5 oktober fyller Sigtuna Kulturförening 30 år. Jubileumsfesten senareläggs till år 2020.

Torsdagen 7 nov kl 18.30 Litterär Salong med Katarina Torfason och vänner i Kulturlänken, Märsta bibliotek.
Arr.: Sigtuna Kulturförening, ABF

Gå gärna in på vår Facebook: Sigtuna Kulturförening