Vårens program 2020

FEBRUARI
FÖRFATTARBESÖK av Karin Smirnoff torsdagen den 6 februari kl. 18.00 i Träffpunkten.
Träffpunkten ligger i anslutning till Märsta bibliotek, adress Kulturtorget 7. Fri entré.
Arr.: Sigtuna Kulturförening med Kultur och Fritid och ABF

ÅRSMÖTE lördagen den 22 februari kl. 15.00, Södergatan 50.
Motioner skall vara styrelsen tillhanda senast 2 veckor innan årsmötet, dvs 8 februari. Mejlas till sigtunakultur@hotmail.com eller postas till Lisbeth Stenberg (sekr), Hugingatan 16, lgh 1101, 19552 Märsta.
Det blir årsmötesförhandlingar och därefter bjuds på kaffe och bröd.
Kallelse och dagordning bifogas detta program.

MARS
INTERNATIONELLA KVINNODAGEN firar vi lördagen den 7 mars i Kulturlänken, Märsta bibliotek med början kl. 13.00. Kl. 14.00 kommer författaren Anna-Karin Palm och berättar om sitt författarskap. Inleds med sång/musik kl 13.00 av Linn Karlsson Holmberg som sjunger och spelar kvinnokampsånger.
Det kommer att finnas kaffe med tilltugg. Förtäringen ordnas av GGG.
Hjärtligt välkomna både kvinnor och män. Fri entré.
Arr.: Sigtuna Kulturförening med Kultur och Fritid och ABF

SOPPLUNCH fredagen den 20 mars kl. 12.00 i Kulturlänken. För underhållningen står Ulrik Bodén med två medmusikanter som spelar folkmusik och lite balkanmusik. Instrumenten är piano, fiol och dragspel. Fri entré
Soppa med tillbehör till självkostnadspris.
Arr.: Sigtuna Kulturförening med Kultur och Fritid, och ABF

MAJ
NIORNAS KONSTUTSTÄLLNING Vernissage den 9 maj  Konst&Art Valsta (f d Valsta simhall) under ledning av konstnär Aya Sunga Askert. ­­Utställningen blir ett projekt med plast och blir permanent.
Arr.: Sigtuna Kulturförening, Kultur och Fritid, Lions Arlanda/Märsta, Sigtuna Museum och ABF

KONSTRUNDA med Öppen ateljé är under planering, april-maj
Samlingsutställning är under planering, april maj
I samarbete med Odensala Konst och Hantverksrunda
Inbjudan och mer detaljer kommer att skickas ut separat.
Arr.: Sigtuna Kulturförening med Kultur och Fritid och ABF
(Anne-Marie kontaktar Odensala Konst och Hantverk) Skall inte krocka med Sigtuna Litteraturfestival den 9 maj.

KOMMANDE PROGRAM
Jubileumsfest, föreningen firar 30 år. Planering pågår
Konst- och Hantverksutställning på Kulturgården i Sigtuna.
Utställningsperiod 1-15 augusti. Inbjudan och mer detaljer kommer.
Musik i Mariakyrkan, Sigtuna söndagen den 6 september med gruppen Bäckafall
Höstsalong 2020 mellan den 3-17 oktober. Inbjudan och mer detaljer kommer.

Sigtuna Kulturförening

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gå gärna in på vår hemsida  www.sigtunakulturforening.se  och Facebook och titta på vårt program.
Ibland kan det ske ändringar efter att programbladet skickats, ex vis måste vi byta lokal så ta en extra titt på vår hemsida eller på Facebook.

OBS! Ur miljösynpunkt så kommer vi i fortsättningen att e-posta programbladen samt annan information till alla som har en mejladress.

Gå gärna in på vår Facebook: Sigtuna Kulturförening