Vårens program 2021

FÖRFATTARBESÖK av Åsa Linderborg den 9 februari
Inställt p g a Corona-pandemin samt direktiv från Sigtuna kommun

ÅRSMÖTE lördagen den 20 februari
På grund av pandemin kommer årsmötet att ske via poströstning.
Motioner skall vara styrelsen tillhanda senast 2 veckor innan årsmötet, dvs 6 februari 2021. Mejlas till sigtunakultur@gmail.com eller postas till Lisbeth Stenberg (sekr), Hugingatan 16, lgh 1101, 19552 Märsta. Kallelse och dagordning bifogas detta program.

MARS
INTERNATIONELLA KVINNODAGEN firar vi lördagen den 6 mars i Kulturlänken, Märsta bibliotek med början kl. 13.00. Kl. 14.00 kommer Matilda Voss Gustavsson, boken Klubben. Kaya & Carin står för underhållningen. Ulla Pohjanen målar på plats. Det kommer att finnas kaffe med tilltugg. Förtäringen ordnas av GGG. Hjärtligt välkomna både kvinnor och män. Fri entré.
Arr.: Sigtuna Kulturförening med Kultur och Fritid och ABF

APRIL

SOPPLUNCH  fredagen 9 april  kl. 12.00 i Kulturlänken. För underhållningen Katarina Torfason
Fri entré Soppa med tillbehör till självkostnadspris.
Arr.: Sigtuna Kulturförening med Kultur och Fritid, och ABF

MAJ

VÅR salong  för lokala konstnärer mellan den 21-23 maj Träffpunkt Munken, Olofsgatan, Sigtuna eller Kulturgården Sigtuna. Vernissage fredagen den 21 maj kl 17-18. Utställningen öppen 22 och 23 maj
mellan kl 12-17.
Arr.: Sigtuna Kulturförening med Kultur och Fritid och ABF

KOMMANDE PROGRAM (ett axplock)

Berättarträff (storytel)
Mer information kommer

Konst- och Hantverksutställning på Kulturgården i Sigtuna.
Utställningsperiod 20-29 augusti. Inbjudan och mer detaljer kommer.

Musik i Mariakyrkan, Sigtuna en söndag i september

Konsert i sept/okt med S:t Eriks Symfoniorkester på Kulturum, Märsta

Höstsalong 2021 i oktober, plats Träffpunkt Märsta (f d Konsthallen) Inbjudan och mer detaljer kommer.

OBS! Ur miljösynpunkt så kommer vi i fortsättningen att e-posta programbladen samt annan information till alla som har en mejladress. Övriga får per post.

Du som ännu inte har anmält din mejladress eller är osäker om du gjort det så skicka ett mejl till sigtunakultur@gmail.com eller använd kontakta oss eller skicka sms till vår mobil 0793 32 60 21.

Om du har flyttat så är det viktigt att vi får information om adressändringen.
Tack för din medverkan!

Gå gärna in på vår Facebook Sigtuna Kulturförening och följa oss på Instagram!