PROGRAM 2021

AUGUSTI
KONST- OCH HANTVERKSUTSTÄLLNING mellan lör-sön 28-29 aug. i samband med Sigtuna Möte.
Våra konst- och konsthantverkare ställer ut sina föremål i Viby by. Öppet mellan 11-16.
Arr. Sigtuna Kulturförening med Destination Sigtuna, Sigtuna församling

MUSIK I MARIAKYRKAN, SIGTUNA SÖN. 29 AUG. KL. 16. Konsertpianist Anna Kudrina-Karlsson spelar orgel och fygel klassiskt. Entré 100 kr.
Arr. Sigtuna Kulturförening med Kultur och Fritid, ABF och Sigtuna församling

SEPTEMBER/OKTOBER
SIGTUNA ART WALK (KONSTRUNDA) mellan fre-sön 3-5 sep.
Från Sigtuna kulturförening deltar 13 konstnärer. I samarbete med Destination Sigtuna
och Galleri Z från Uppsala.  Mer info på vår hemsida och Facebook. Planering pågår.

BERÄTTARCAFÉ I HUSBY ÄRLINGHUNDRA SKOLA LÖR. 18 SEP. KL. 14.
Husby kyrkby 142 195 92 MÄRSTA.  Föranmälan senast mån. 13 sep. till Birgitta Nodler
tel. 0736 50 36 77.  Gratis entré.  Kaffe med bröd serveras till självkostnadspris.
I samarbete med Husby-Ärlinghundra Märsta hembygdsförening.

KONSERT MED S:T ERIKS SYMFONIORKESTER, KULTURUM  lör.2 okt. kl. 16.
Vikingavägen 2, Märsta
Musik av bl.a. Beethoven, Fauré och Bruch. Solist på violin.  Entré 100 kr. Ungdomar under 18 år har gratis entré.
Arr. Sigtuna Kulturförening tillsammans med ABF

HÖSTSALONG 2021 MELLAN lör-lör 16-30 OKT. VALSTA KONSTHALL, Valsta Torg 6, 195 53, Märsta
Jurybedömd utställning med konstnärer från hela Sverige. Vernissage lör. 16 okt. Avslutning och prisutdelning lör. 30 okt. kl. 13. Ansökningsavgift 200 kr+ medlemsavgift 125 kr.

Är du intresserad, så mejla till sigtunakultur@gmail.com eller ring 0793 32 60 21 så skickar vi en inbjudan samt ansöknings- och anmälningsblankett till dig.  Sista ansökningsdag mån. 13 sep.
Juryn kommer att bestå av Jörgen Hübner, Ted Hesselbom och Helena Brännström.
I samarbete med Kultur och Fritid, Valsta konsthall och ABF

HÖSTFEST LÖR. 13 NOV. I SOCKENSTUGAN KL. 16, Olofsgatan 19, 193 30 Sigtuna stad.
Bindande föranmälan till sigtunakultur@gmail.com eller vår mobil 0793 32 60 21 senast mån. 1 nov.
Entré 80 kr, egen dricka medtas.  Alla medlemmar med medföljande välkomna!

VÅREN 2022

ÅRSMÖTE lördagen den 19 februari kl. 15.00

INTERNATIONELLA KVINNODAGEN lördagen den 5 mars Träffpunkt Märsta

FÖRFATTARTRÄFF MED HENRIK BERGGREN torsdagen den 7 april Träffpunkt Märsta.

OBS! Ur miljösynpunkt så kommer vi i fortsättningen att e-posta programbladen samt annan information till alla som har en mejladress. Övriga får per post.

Du som ännu inte har anmält din mejladress eller är osäker om du gjort det så skicka ett mejl till sigtunakultur@gmail.com eller använd kontakta oss eller skicka sms till vår mobil 0793 32 60 21.

Om du har flyttat så är det viktigt att vi får information om adressändringen.
Tack för din medverkan!

Gå gärna in på vår Facebook Sigtuna Kulturförening och följa oss på Instagram!